213 333 5555

213 333 5555

ηλιοροφής-αυτοκινήτου-Banner

Αντικατάσταση ηλιοροφής αυτοκινήτου

Η αντικατάσταση γυάλινης οροφής αυτοκινήτου που έχει υποστεί ζημιά πρέπει να γίνεται άμεσα για λόγους ασφαλείας.

Στην ΦΙΛΗΣGlass® η τοποθέτηση ηλιοροφής γίνεται εύκολα και γρήγορα, από εξειδικευμένους τεχνίτες. Παράλληλα, τα υλικά ανώτερης ποιότητας (πχ. κόλλες), τα εργαλεία προηγμένης τεχνολογίας που χρησιμοποιούμε και η πολυετή μας εμπειρία, μας δίνουν τη σιγουριά να παρέχουμε, για κάθε τοποθέτηση ηλιοροφής αυτοκινήτου που πραγματοποιούμε, Γραπτή Εγγύηση Εργασιών εφ’ όρου ζωής

Πιστοποιημένα Κρύσταλλα (ΟΕΜ)

Επιπλέον χρησιμοποιούμαι  αποκλειστικά και μόνο Πιστοποιημένα Κρύσταλλα (ΟΕΜ) και προσφέρουμε Πιστοποιητικό Γνησιότητας, ώστε να είστε σίγουροι για την άριστη ποιότητα του νέου κρυστάλλου που θα τοποθετηθεί στο όχημά σας.

Έχετε κάλυψη για θραύση κρυστάλλων;

Αν έχετε κάλυψη για θραύση κρυστάλλων  η επισκευή της ηλιοροφής του αυτοκινήτου σας   πιθανότατα θα γίνει χωρίς δική σας χρέωση μέσω της ασφαλιστικής σας εταιρίας, ενώ δεν επηρεάζει το bonus-malus. Στη ΦΙΛΗΣGlass® συνεργαζόμαστε με τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρίες στην Ελλάδα και έτσι δεν ασχολείστε με τα διαδικαστικά της ζημιάς.

Δεν έχετε κάλυψη για θραύση κρυστάλλων;

Αλλά ακόμα και στην περίπτωση που δεν έχετε κάλυψη για θραύση κρυστάλλων, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, καθώς στην ΦΙΛΗΣGlass η αντικατάσταση ηλιοροφών αυτοκινήτου γίνεται σε τιμές συμφέρουσες.

Plexi Glass

Στις περιπτώσεις θραύσης γυάλινων οροφών, πλαϊνών και οπίσθιων κρυστάλλων αυτοκινήτου, το τζάμι θρυμματίζεται εντελώς όταν σπάσει και το όχημά σας μένει εκτεθειμένο.

Η ΦΙΛΗΣGlass® διαθέτει πολύ μεγάλο στοκ κρυστάλλων και μπορεί εύκολα και γρήγορα να σας λύσει το πρόβλημα.  Στόχος μας είναι η άμεση ανταπόκριση και ο ελάχιστος χρόνος αποκατάστασης της ζημιάς, ώστε το αυτοκίνητό σας να βρίσκεται και πάλι στο δρόμο γρήγορα.

Αλλά ακόμα και στην περίπτωση που το κατάλληλο κρύσταλλο για το όχημά σας δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, η ΦΙΛΗΣGlass®, στα εταιρικά της καταστήματα, προσφέρει λύση με δωρεάν εγκατάσταση προσωρινού κρυστάλλου από plexi glass, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια το όχημά σας μέχρι την τοποθέτηση του μόνιμου κρυστάλλου.

Top