213 333 5555

213 333 5555

Γιατροί-Χωρίς-Σύνορα

Υποστηρίζω τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα

Υποστηρίζω τους Γιατρούς Χωρίς ΣύνοραΑ

Όλοι εμείς στη ΦΙΛΗΣGlass, κι οι φίλοι μας, προσπαθούμε να είμαστε παρόντες στις πρωτόγνωρες στιγμές που ζει η χώρα μας, αλλά κι ο κόσμος όλος σε Ανατολή και Δύση.

Πολλές οι αγωνίες:

Να βρούμε τρόπο να βοηθήσουμε, να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας, ακόμα και σε εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες, να δώσουμε παράδειγμα στα παιδιά μας, ότι πάντα υπάρχει περιθώριο δράσης, να μη συνηθίσουμε την αγριότητα ως θεατές και να μην περιμένουμε μόνο τις μαγικές λύσεις από «άλλους». Όσο κι αν δυσκολευόμαστε στην καθημερινότητά μας, πάντα θα υπάρχει κάποιος για τον οποίο η καθημερινότητα δε θα είναι ποτέ πια η ίδια. Κάποιος που αναζητά την επιβίωσή του και την ελπίδα του για το μέλλον στους συνανθρώπους του.

Εμείς στη ΦΙΛΗΣGlass δεν απέχουμε, συμμετέχουμε, υποστηρίζουμε τις δράσεις των Γιατρών Χωρίς Σύνορα.

Μια προσπάθεια, όλοι μαζί, όσο μπορεί ο καθένας. Βοηθάμε το έργο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, και βρισκόμαστε με τον τρόπο αυτό στο πλευρό των συνανθρώπων μας που μας χρειάζονται για την επιβίωσή τους! Η προσπάθεια αυτή ας γίνει από όλους μας πραγματικότητα! Κάθε βοήθεια, κι η πιο μικρή, μπορεί να κάνει την διαφορά.

Υποστηρίζω τους Γιατρούς Χωρίς Σύνοραβ
Top