Ιστορια

Η Ιστορία

Εν έτη 2012, μετά από μία τόσο επιτυχημένη πορεία άνω των 40 ετών στο χώρο των κρυστάλλων αυτοκινήτων, ο ιδρυτής της ΦΙΛΗΣGlass:

Γιώργος Φίλης

 

και παρ’ όλες τις συνθήκες του μακροοικονομικού περιβάλλοντος, αντιλαμβάνεται ότι ακόμα υπάρχει έδαφος για επένδυση και επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα και αποφασίζει να δραστηριοποιηθεί και πάλι στο αντικείμενο που κατέχει όσο κανένας άλλος στη χώρα.

Με όραμα και αφοσίωση, προχωρά στη δημιουργία της ΦΙΛΗΣGlass®, αρχικά με έδρα την Καλλιθέα, συνεχίζοντας έτσι την καινοτόμο πορεία του στο χώρο των κρυστάλλων αυτοκινήτων. Η ΦΙΛΗΣGlass® εφαρμόζοντας σύγχρονες τεχνικές σε συνδυασμό με την εμπειρία που διαθέτει, μπορεί και δημιουργεί σήμερα ολοκληρωμένες λύσεις γύρω από τα παρμπρίζ αυτοκινήτων αλλά και όλα τα κρύσταλλα κάθε τύπου οχημάτων, προσφέροντας επιπλέον υπηρεσίες και προϊόντα πέραν της επισκευής και της αντικατάστασης.

Το 2014, έπειτα από 2 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας και λόγω της ανάπτυξής της, η ΦΙΛΗΣGlass® μετακομίζει σε νέες, μεγαλύτερες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο κέντρο της Αθήνας, στη περιοχή της Ακαδ. Πλάτωνος. Εκεί λειτουργούν πλέον τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, το εξελιγμένο τηλεφωνικό κέντρο 24ωρης εξυπηρέτησης, καθώς και ένα νέο κατάστημα εξυπηρέτησης πελατών. Επιπλέον, το νέο κτίριο στεγάζει το Κέντρο Διανομής στο οποίο γίνεται η αποθήκευση των Κρυστάλλων & λοιπών ανταλλακτικών καθώς και η αποστολή τους σε όλη την Ελλάδα.

Το 2017, μετά τον αιφνίδιο θάνατο του ιδρυτή της Γιώργου Φίλη, τη σκυτάλη της διοίκησης αναλαμβάνουν επάξια τα δύο του παιδιά Κώστας & Έλενα Φίλη, οι οποίοι έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει μέσα στο χώρο του κρυστάλλου του αυτοκινήτου.

Η ΦΙΛΗΣGlass®, με βαθιά γνώση του αντικειμένου και της ελληνικής αγοράς, προσφέρει, μέσα από το πανελλαδικό δίκτυο καταστημάτων της, λύσεις που ανταποκρίνονται τόσο στα ελληνικά δεδομένα, όσο και στα παγκόσμια πρότυπα, , βασισμένες στην άριστη ποιότητα, τη μακρά εμπειρία, την αξιοπιστία, την καινοτομία και την άμεση ανταπόκριση.

Η ΦΙΛΗΣGlass® στοχεύει στην άριστη και υπεύθυνη εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη ξεχωριστά, προσωπικά κι ανθρώπινα, αξίες στις οποίες πιστεύει και επαναφέρει στην ελληνική αγορά.

Γιατί ΦΙΛΗΣGlass®

Η ΦΙΛΗΣGlass® είναι απόγονος της πρώτης και σημαντικότερης Ελληνικής επιχείρησης με αντικείμενο τα κρύσταλλα αυτοκινήτων και κάθε τύπου οχημάτων. Συνεχίζοντας την καινοτόμο πορείας της και εφαρμόζοντας σύγχρονες τεχνικές σε συνδυασμό με την εμπειρία της, μπορεί και δημιουργεί σήμερα ολοκληρωμένες λύσεις γύρω από τα κρύσταλλα αυτοκινήτων και κάθε τύπου οχημάτων, προσφέροντας επιπλέον υπηρεσίες και προϊόντα πέραν της επισκευής και της αντικατάστασης.

Η ΦΙΛΗΣGlass®, με βαθιά γνώση του αντικειμένου και της ελληνικής αγοράς, προσφέρει λύσεις που ανταποκρίνονται τόσο στα παγκόσμια πρότυπα, όσο και στα ελληνικά δεδομένα, βασισμένες στην άριστη ποιότητα, τη μακρά εμπειρία στα κρύσταλλα αυτοκινήτων, την αξιοπιστία, την καινοτομία και την άμεση ανταπόκριση.

Από τη στιγμή που θα επικοινωνήσετε μαζί μας, αναλαμβάνουμε κάθε  διαδικασία για το διακανονισμό της ζημιάς σας με την ασφαλιστική σας εταιρία.  Στοχεύουμε στους ελάχιστους χρόνους αποκατάστασης της ζημιάς, ώστε το αυτοκίνητό σας να βρίσκεται και πάλι στο δρόμο γρήγορα.  Η χρήση πάντα γνήσιων κρυστάλλων, αλλά και η άριστη ποιότητα εργασιών που προσφέρουν οι βραβευμένοι τεχνίτες μας, συνοδεύονται από Πιστοποίηση & Γραπτή Εγγύηση Εργασιών εφ’ όρου ζωής.

Η ιστορία, η κουλτούρα και η ελληνικότητά μας, είναι που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε στο χώρο. Στη ΦΙΛΗΣGlass®, κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός και τον εξυπηρετούμε προσωπικά και ανθρώπινα, με στόχο την πλήρη ικανοποίησή του και με γνώμονα την ασφάλεια, καθώς και τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις του. Για εμάς, κανένα πρόβλημα δεν είναι πολύ μικρό, κανένας πελάτης μας απλά ένας αριθμός, καμιά περίπτωση απλή «υπόθεση ρουτίνας»

Μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών

Aφήστε το σχόλιό σας
Μου το άλλαξε εχτές τέλεια δουλειά άμεση εξυπηρέτηση άψογοι επαγγελματίες σας ευχαριστώ πολύ!!!!!! (αχρείαστοι να είστε)😂😂😂😂

Μαρινα Τρικαλιωτη

Πολύ καλή δουλειά…ευχαριστώ

ΠΡΕΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Αψογη εξυπηρετηση πολυ φιλικο περιβαλλον!

Manthos Papanikolaou

Εχθες 21/6/2018 ειχα κλεισει ραντεβου για να περασω στο οχημα μου αντιηλιακες μεμβρανες στο καταστημα στη Συγγρου. Εκει συναντησα τον υπευθυνο τον κ. Γιωργο και τον τεχνικο τον κ. Κωστα ο οποιος περασε τις μεβρανες. Αριστος τεχνικος, επαγγελματιας, προσεκτικος με ηθος που κανει τη διαφορα.. Το αποτελεσμα ειναι εξαιρετικο και οι συμβουλες του κατατοπιστικες. Ηθελα να στειλω ενα συγχαρητηριο email γιατι το καλο πρεπει να τονιζεται. Ευχαριστω και παλι για την αψογη δουλεια που κανετε αλλα και για το αρτιο προσωπικο σας.

Παντελής Καρκανόπουλος

Έτυχε να συγκρίνω αυθημερόν την εξυπηρέτηση της “Φίλης” κι ενός ανταγωνιστού της, που μάλιστα μου πρότεινε ο ασφαλιστής μου. Παρόλη την ομοιότητα στο συμβάν (αντικατάσταση σπασμένου πίσω φινιστρινιού) η διαφορά ήταν εντυπωσιακή. Οι μέν … μου πρότειναν να τρέξω για να … ανταποκριθούν, ο δε μου είπε “φώναξε την βοήθεια ατυχήματος στο τάδε τηλέφωνο”κι όλα τα άλλα εμείς. Έτσι κι εγινε. Με απόλυτη ακρίβεια και συνέπεια. Ε! άξιζε να τους συγχαρώ! Κι αυτό κάνω και σας τους συνιστώ ανπεπιφύλακτα.

Χρήστος Κασμάτης

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και πολλά μπράβο στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας σας, για την ευγένειά σας, την εξυπηρέτησή σας και την πολύ καλή δουλειά σας.
Είναι πολύ σημαντικό να επιβραβεύουμε την άρτια συμπεριφορά των ανθρώπων.
Και πάλι μπράβο σας.

Γιαννούλα Γατσέλου

Είστε τέλειοι….σπανίως θα βρει κανείς…τέτοια εξυπηρέτηση!!!!
Μπράβο σας!!!!
Καλές δουλειές!!!!!
Είμαι η κ. Τουρναβιτη με το fiesta. …

Ermioni Skevaki

Πολύ καλή εξυπηρέτηση με τα κινητά συνεργεία ακόμα και στον τόπο κατοικίας του πελάτη !! Έχοντας πάντα το πρόθυμο κ’ φιλικό προσωπικό μόνο θετικά αποτελέσματα θα υπάρχουν ! Καλές δουλιές !

Balodimos Grigorios

ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΣΕ 2 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΤΙΜΕΣ ΟΛΑ ΑΨΟΓΑ , ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ !!!!!

Ntinos Kotsiris

Παραμονή του Δεκαπενταύγουστου 2017 χάλασε το παράθυρο του συνοδηγού. Ήμουν σχεδόν απελπισμένος. Σκεφτόμουν ότι για τουλάχιστον 48 ώρες το αυτοκίνητό μου θα ήταν στο έλεος κακόβουλων πράξεων. Κι όμως. Την ίδια ημέρα και μάλιστα στις 4:30 μ.μ. ήμουν και πάλι ασφαλής. Χάρις στο προσωπικό του καταστήματος του ΦΙΛΗΣ Glass (Καλλιθέα). Και με εγγύηση 1 χρόνου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Απ την χθεσινή μου αναμονή για την αλλαγή του μπαρμπριζ μου..ευχαριστω.

George Makrodimitris

Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση και άψογη εξυπηρέτηση και για την εξαιρετική δουλειά!

‎Antonia Roubogianni

Τράγκας-Μιχάλης
ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΦΙΛΗΣGLASS
*ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.
*ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.
*ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΦΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΣΤΙΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.
Τράγκας Μιχάλης 
vina-efstratiadou
Αμεση επαγγελματικη εξυπηρετηση….φιλικο προσωπικο…..και το κυριοτερο…..τελειες τιμες…!!!!!!!Ευχαριστω πολυ….!!!!!

Vina Efstratiadou

Σήμερα πήγα στο κατάστημα επί της Συγγρού με χαλασμένο παράθυρο στο ΤΟΥΟΤΑ AVENSIS και η εξυπηρέτηση ήταν άψογη από τον υπάλληλο. Ευχαριστώ πολύ!

‎Μίνα Ασημακοπούλου

If you are on holiday with your car and have a glass problem, these guys will fix it quick, very professional and with a smile… brilliant!

Cédric Berner

Επαγγελματισμός, εξυπηρέτηση,
όλα άψογα!

‎Νίκος Τζουμάκας

ΤΕΛΕΙΟΣ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ . ΑΡΙΣΤΟΣ Ο ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΣΑΣ.

Γιώργος Τζίτζας Ασφάλειες

Πολύ έμπειροι και αποτελεσματικοί.
Ευχαριστώ πολύ για μία πολύ ευχάριστη εξυπηρέτηση.
Το συστήνω.

George Drakakis

Φοβερή εξυπηρέτηση από απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό.. Συγχαρητήρια για την αμεσότητα και τον φιλικό τόνο που σας διακρίνει..!!!!

Nikolaos Moulitsas

Εξυπηρετηση, επαγγελματιες, αριστες εντυπωσεις μα πρωτα απ ολα αριστος επαγγελματιας ο κ. Κωστας και ο τεχνιτης του ο κ. Βαλλεριος.Τους ευχαριστω και θα τους προτεινω σιγουρα και σε αλλους.

Γεωργιος Καρκατσουλης

Χθες στο κατάστημα της Λεωφ. Συγγρού, τοποθέτησα μεμβράνες κ ταυτόχρονα έκανα μια τοπική επισκευή σε μια μικρή ρωγμή από πετρά στο παρμπρίζ. Τα παιδιά ευγενέστατα, εξυπηρετικότατα κ η δουλειά τους άψογη! Τους προτείνω ανεπιφύλακτα!!!

Λάσκαρης Η. Βασίλης

giorgos-georgopoulos
Άψογη Εξυπηρέτηση ημέρα Σάββατο από το κατάστημα Ιλίου !!! Εύγε !!!

Giorgos Georgopoulos

Aπιθανη εξυπηρετηση χθες … ολα τελεια με το smart ! Eυχαριστω παιδια !!

Vasilis Sideris

Πολύ καλή και γρήγορη εξυπηρέτηση!! Με πρόθυμο κ φιλικό προσωπικό!

Vagelis Serafim

Babis-Theodorellis
Αντικατάσταση παρμπρίζ σε Vectra.Πέντε αστέρια σε όλα!!

Babis Theodorellis

ΤΗΝ ΠΡΟΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑΞΑ ΠΑΡΜΠΡΙΖ (ΕΧΩ ΕΝΑ SUBARU FORESTER) ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ 262. ΤΕΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, Η ΤΙΜΗ ΛΟΓΙΚΗ (ΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΗΘΕΛΑΝ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ‘ΓΕΝΝΑΙΑΣ’ ΕΚΠΤΩΣΕΩΣ!!!). Ο ΓΙΩΡΓΗΣ ΣΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΧΡΥΣΑΦΙ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΝΩ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.

ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Aφήστε το σχόλιό σας

Η ομάδα μας

Ελενα
Κωστας
Αγγελικη
Έλενα Φίλη

General Management

Κώστας Φίλης

Operations

Αγγελική Λαζόγλου 

Marketing

Huub Lustenhouwer
eletheria (1)
Στρατος-Βρατσαλης
Χουμπ Λουστενχάουερ

Commerce

Ελευθερία Τσαρπαλή

Accounting

Στράτος Βρατσάλης

Customer Service

Η συνεργασία μαζί μας

Η ιστορία, η κουλτούρα και η ελληνικότητά μας, είναι που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε στο χώρο. Στη ΦΙΛΗΣGlass®, κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός και τον εξυπηρετούμε προσωπικά και ανθρώπινα, με στόχο την πλήρη ικανοποίησή του και με γνώμονα την ασφάλεια, καθώς και τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις του. Για εμάς, κανένα πρόβλημα δεν είναι πολύ μικρό, κανένας πελάτης μας απλά ένας αριθμός, καμιά περίπτωση απλή «υπόθεση ρουτίνας».

Ασφαλιστικές Εταιρίες

Η ΦΙΛΗΣGlass® αντιλαμβάνεται πλήρως τις πάγιες ανάγκες της ασφαλιστικής αγοράς για έλεγχο και οικονομία στο διακανονισμό των ζημιών.

Αναγνωρίζοντας αυτές τις ανάγκες, η ΦΙΛΗΣGlass® στο κομμάτι της Θραύσης Κρυστάλλων προσφέρειπροϊόντα και υπηρεσίες, οι οποίες εναρμονίζονται πλήρως με τις ποιοτικές απαιτήσεις των ασφαλιστικών εταιριών.

Διαχείριση κινδύνων και κεφαλαίων, Προβλέψεις και Προϋπολογισμοί, Χρηματοοικονομικές Αναφορές, Λειτουργικά Συστήματα και ανταλλαγή δεδομένων είναι τομείς όπου υποστηρίζουμε, έχοντας τους ως καθημερινή μας προτεραιότητα επενδύοντας έτσι σε μακροχρόνιες συνεργασίες.

Με τη φερεγγυότητα και την αξιοπιστία της, η ΦΙΛΗΣGlass® δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες συνεργασίας με τις ασφαλιστικές εταιρίες, ενώ παράλληλα προσφέρει στους ασφαλιζόμενους με θραύση κρυστάλλων οδηγούς τους λύσεις οι οποίες ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους.

Από τη στιγμή που ο ασφαλισμένος οδηγός επικοινωνήσει μαζί μας, αναλαμβάνουμε κάθε  διαδικασία για το διακανονισμό της ζημιάς του.  Στοχεύουμε στους ελάχιστους χρόνους αποκατάστασης της ζημιάς, ώστε το όχημα να βρίσκεται και πάλι στο δρόμο γρήγορα.  Η χρήση πάντα Γνήσιων Κρυστάλλων (ΟΕΜ), αλλά και η άριστη ποιότητα εργασιών που προσφέρουν οι βραβευμένοι τεχνίτεςμας, συνοδεύονται από Πιστοποίηση & Γραπτή Εγγύηση Εργασιών εφ’ όρου ζωής. Έχοντας ένα πολύμεγάλο στοκ και πολυετή εμπειρία τόσο στο κρύσταλλο όσο και στην τοποθέτηση, μπορούμε να ανταποκριθούμε ακόμα και στις πιο πολύπλοκες περιπτώσεις. Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι διαθέσιμο να απαντήσει στην κλήση του και να τον βοηθήσει 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.

Εταιρίες Στόλων

Η ΦΙΛΗΣGlass® αναλαμβάνει συνεργασία και με εταιρίες που διαθέτουν στόλους οχημάτων, κάθε τύπου και μεγέθους, από τον μικρότερο ως τον μεγαλύτερο. Μια τέτοια συνεργασία εξασφαλίζει πολλά πλεονεκτήματα αφού με τον προγραμματισμό τακτικών επισκέψεών μας στο χώρο συγκέντρωσής τους, την ημέρα και ώρα που  εξυπηρετεί, μπορούμε προληπτικά να επέμβουμε και επί τόπου να επισκευάσουμε τυχόν μικρά χτυπήματα, γλιτώνοντας έτσι το κόστος μελλοντικών αντικαταστάσεων. Έτσι, βοηθάμε στην εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος,  προσφέροντας παράλληλα μία λύση φιλική προς το περιβάλλον.

Είστε ασφαλιστής; – Εμπιστευετείτε τον πελάτη σας στα καλύτερα χέρια!

Χωρίς κάλυψη θραύσης;

Διασφαλίζουμε τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. Εκμεταλλευτείτε τες για τον πελάτη σας, που δεν έχει την κάλυψη θραύσης.

Με κάλυψη θραύσης;

Συνεργαζόμαστε με τις ασφαλιστικές εταιρείες. Με ένα τηλεφώνημα προσφέρετε στον πελάτη σας την αξιοπιστία και την φερεγγυότητα των υπηρεσιών μας.

Προσωπικά & Ανθρώπινα

Ο κάθε ασφαλισμένος σας είναι ξεχωριστός. Επιλέξτε το κοντινότερο κατάστημά μας ή τις κινητές μονάδες μας και εξυπηρετείστε τον πελάτη σας με τον καλύτερο τρόπο.

Τεχνολογία – Τεχνογνωσία

Το έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας χρησιμοποιεί προηγμένα εργαλεία και υλικά ανώτερης ποιότητας. Εξασφαλίστε για τον πελάτη σας το σωστό αποτέλεσμα.

Ασφαλιστικές που εξυπηρετούμε

. AIG . Allianz . Μινέττα . Ατλαντική Ένωση . Γενική Πανελλαδική . Δύναμις . Εθνική . Ορίζων . Συνεταιριστική . Υδρόγειος . Aegean Accredited . Apeiron Insurance Project . Asifa . AXA . Busline . Dallbogg . Ergo . Euroins . Eurolife ERB . Groupama . Hellas Direct . Interasco . Interamerican . Interlife . NP Insurance . Personal . Prime .

Εργαστείτε μαζί μας

Ανοιχτές Θέσεις Εργασίας (0):

Αποστολή βιογραφικού:

email: work@filisglass.com

Top