213 333 5555

213 333 5555

Πολιτική επιστροφής χρημάτων και επιστροφών

Η πολιτική επιστροφών διαρκεί για 30 ημέρες. Εάν έχουν περάσει 30 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς, δεν θα μπορέσουμε να δεχτούμε αλλαγές ή να εκτελέσουμε κάποια επιστροφή χρημάτων. Για να μπορέσετε να επιστρέψτε κάποιο προϊόν, θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση που το λάβατε και στην αρχική του συσκευασία.

Δεν γίνεται επιστροφή Υγρών ή Αερίων.

Για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, είναι απαραίτητο να συμπεριλάβετε στην επιστροφή και την απόδειξη αγοράς του προϊόντος.

Παρακαλούμε μην αποστείλετε τη παραγγελία σας στον κατασκευαστή.

Υπάρχουν συγκεκριμένες περιπτώσεις όπου μερική επιστροφή χρημάτων μπορεί να γίνει δεκτή:

Προϊόντα με εμφανή σημάδια φθοράς.
Οποιοδήποτε αντικείμενο που δεν βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία, είναι κατεστραμμένο ή λείπουν εξαρτήματα και δεν ευθυνόμαστε εμείς.
Οποιοδήποτε προϊόν το οποίο επιστράφηκε 30 ημέρες μετά την παράδοση.

Επιστροφή Χρημάτων

Αφότου παραλάβουμε την επιστροφή σας και την επιθεωρήσουμε, θα σας αποσταλεί ένα ενημερωτικό email ότι παραλάβαμε την επιστροφή σας. Επιπρόσθετα, θα σας ενημερώσουμε για την αποδοχή ή την απόρριψη της επιστροφής σας.

Εάν αποδεχτούμε την επιστροφή σας, τότε η επιστροφή χρημάτων θα τεθεί υπό επεξεργασία, και τα χρήματα θα επιστραφούν στην χρεωστική/πιστωτική σας κάρτα ή στον αρχικό σας τρόπο πληρωμής, εντός κάποιων ημερών.

Καθυστερημένες ή χαμένες επιστροφές χρημάτων

Εάν δεν έχετε λάβει την επιστροφή των χρημάτων σας, αρχικά ελέγξτε ξανά τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Αφότου ελέγξετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρία της χρεωστικής/πιστωτικής σας κάρτας. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να δημοσιευτεί επίσημα η επιστροφή των χρημάτων.

Μετά επικοινωνήστε με την τράπεζα σας. Συνήθως υπάρχει ένας χρόνος επεξεργασίας πριν από τη δημοσίευση μιας επιστροφής χρημάτων.

Εάν έχετε ακολουθήσει όλα τα παραπάνω βήματα και ακόμα δεν έχετε λάβει την επιστροφή χρημάτων σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@filisglass.com.

Εκπτώσεις

Μόνο προϊόντα που αγοράστηκαν σε κανονικές τιμές μπορούν να λάβουν επιστροφή χρημάτων. Εκπτωτικά προϊόντα δεν μπορούν να επιστραφούν.

Ανταλλαγές

Αντικαθιστούμε προϊόντα μόνον εάν είναι ελαττωματικά ή κατεστραμμένα. Εάν χρειάζεται να το ανταλλάξετε με το ίδιο προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@filisglass.com.

Επιστροφή Προϊόντων

Για να επιστρέψετε ένα προϊόν, θα πρέπει να το αποστείλετε στη παρακάτω διεύθυνση:

ΦIΛHΣ GLASS AE
ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
EΔPAΣ:
ΣEPPΩN 83
AΘHNA 10441
10441 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ

Το κόστος μεταφορικών της επιστροφής επιβαρύνουν τον αποστολέα. Το κόστος μεταφορικών δεν επιστρέφεται.

Εάν λάβετε κάποια επιστροφή χρημάτων, το κόστος μεταφορικών θα αφαιρεθεί από το σύνολο του ποσού της επιστροφής.

Σε συνάρτηση με τον τόπο διαμονής σας, ο χρόνος με τον οποίο μπορεί να χρειαστεί για την παράδοση του προϊόντος που ανταλλάξατε μπορεί να ποικίλει.

Εάν επιστρέφετε ακριβά προϊόντα, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αποστείλετε το πακέτο με Αριθμό Αναζήτηση Πακέτου / Package Tracing Number ή να αγοράσετε ασφάλεια μεταφορικών. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα παραλάβουμε την επιστροφή σας.

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@filisglass.com για απορίες σχετικά με την επιστροφή χρημάτων και τις επιστροφές.

Top