213 333 5555

213 333 5555

Δελτίο-τύπου
blank
blank

Συνεργασία ΦΙΛΗΣGlass και Apeiron Insurance Project

Η ΦΙΛΗΣGlass και η Apeiron Insurance Project – αποκλειστικός Αντιπρόσωπος της κορυφαίας Ασφαλιστικής Εταιρίας Triglav d.d, από την Σλοβενία στην Ελλάδα – ανακοινώνουν την επίσημη συνεργασία τους, η οποία ξεκίνησε με την έναρξη των εργασιών της δεύτερης στην Ελλάδα. Σκοπός της συνεργασίας είναι οι πελάτες της Apeiron Insurance, που καλύπτονται για θραύση κρυστάλλων να εξυπηρετούνται από τα συνεργεία της ΦΙΛΗΣGlass, απολαμβάνοντας την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών της, χωρίς να ασχοληθούν καθόλου με τον διακανονισμό της ζημιάς τους, χωρίς να απαιτείται πραγματογνωμοσύνη και χωρίς να εκταμιεύσουν κάποιο  ποσό  οι ίδιοι για την αποκατάστασή της. Έτσι εξασφαλίζεται μία απλή διαδικασία όχι μόνο για τον ασφαλισμένο αλλά και για το δίκτυο των διαμεσολαβούντων.

Οι δύο εταιρείες, με τη συνεργασία τους να αριθμεί πολλά πλεονεκτήματα για τον πελάτη και τον συνεργάτη, δεσμεύονται απέναντί τους για άριστη, προσωπική και ανθρώπινη εξυπηρέτηση.

Η Apeiron Insurance Project

Η Apeiron Insurance Project είναι η πρώτη M.G.A. (Managing General Agents) εταιρία στην Ελλάδα, με κύριο σκοπό την αντιπροσώπευση και την διανομή κορυφαίων ασφαλιστικών προϊόντων, με την εγγύηση των κορυφαίων αντασφαλιστικών οίκων.
Η Apeiron Insurance Project, είναι Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος της Triglav d.d., στην Ελλάδα. Ενός ομίλου με ηγετική δραστηριότητα, τόσο ως Ασφαλιστική στην περιοχή της Αδριατικής όσο και ως Αντασφαλιστική εταιρία σε παγκόσμιο επίπεδο. Χαρακτηρισμένη στις αξιολογήσεις πιστοληπτικής ικανότητας από το 2013 ως ¨A¨ Rating  stable, από τους διεθνής οίκους αξιολόγησης  Standard & Poor’s και Α.Μ. Best. Το προσωπικό της Apeiron Insurance Project, αποτελείται από έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη, τα οποία παρέχουν στους συνεργάτες εξυπηρέτηση, τεχνογνωσία και αμεσότητα. Στόχος της Apeiron Insurance Project, είναι η δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνη ανάμεσα στην εταιρία και τον ασφαλιζόμενο.

Η ΦΙΛΗΣGlass

Η ΦΙΛΗΣGlass διαθέτει ένα πλήρες οργανωμένο πανελλαδικό δίκτυο, με πάνω από 150 σημεία εξυπηρέτησης, καθώς και κινητά συνεργεία επανδρωμένα με έμπειρους και άρτια καταστισμένους τεχνίτες, δίνοντας την δυνατότητα για αμεσότητα, ταχύτητα και ποιότητα στην εξυπηρέτηση. Χάρις των υψηλών προδιαγραφών λειτουργιών της, την εξειδίκευση,  την αξιοπιστία & φερεγγυότητά της,  του ανταγωνιστικού τιμοκαταλόγου της και την προσήλωσή της στην επισκευή παρμπρίζ,  εναρμονίζεται πλήρως με τις ποιοτικές απαιτήσεις της Apeiron Insurance Project. Έτσι οι ασφαλισμένοι απολαμβάνουν όλα τα πλεονεκτήματα που η ΦΙΛΗΣGlass προσφέρει, όπως  ποιότητα, ασφάλεια, τεχνογνωσία, 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση, γνήσια κρύσταλλα (ΟΕΜ) & υλικά ανώτερης ποιότητας, που επισφραγίζονται από παροχή γραπτής Πιστοποίησης Γνησιότητας & Εγγύησης Εργασιών εφ’ όρου ζωής.

Top