213 333 5555

213 333 5555

1 Step 1

ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Δυστυχώς, ο ιός Covid 19, συνεχίζει να επηρεάσει όλα τα έθνη, όλα τα κράτη και κατά συνέπεια όλες τις επιχειρήσεις.

 

Μέσα σε όλη αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση, όλοι μας, στην οικογένεια της ΦΙΛΗΣ GLASS A.E. συνεχίζουμε να αντιδρούμε γρήγορα στις εξελίξεις και να ακολουθούμε όλες τις κατευθυντήριες γραμμές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της Κυβερνησής μας.

 

Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια και η προστασία των πελατών, των εργαζομένων, όλων των συνεργατών και της Κοινωνίας μας γενικότερα.

 

Βάσει των μέτρων και των αποφάσεων που έχουν ληφθεί από την Ελληνική Κυβέρνηση, η ΦΙΛΗΣ GLASS A.E. συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία της. Δεσμευόμαστε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να διατηρήσουμε, παρά τις περιστάσεις το μέχρι τώρα επίπεδο εξυπηρέτησης, τηρώντας όλους τους απαραίτητους κανόνες υγιεινής και εφαρμόζοντας στο έπακρο τα ισχύοντα μέτρα.

Όλα τα τμήματα της εταιρίας μας εξακολουθούν να λειτουργούν κανονικά, με το προσωπικό μας να εργάζεται εξ αποστάσεως όπου αυτό είναι εφικτό, καταβάλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια, σεβόμενοι απόλυτα τη κατάσταση. Οι εξωτερικοί μας συνεργάτες που μας υποστηρίζουν σε software, hardware και call center, βρίσκονται σε ετοιμότητα με ομάδες Back up που σκοπό έχουν την πραγματοποίηση εργασιών σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Παραμένουμε αφοσιωμένοι και εξακολουθούμε να εξυπηρετούμε με τις υπηρεσίες μας, όλους τους αυτοκινητιστές, όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά, με πλήρη συνείδηση και αίσθημα ευθύνης, διασφαλίζοντας με το καλύτερο δυνατό τρόπο την υγεία όλων μας.


keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Το κατάστημα μας στην Κοζάνη  βρίσκεται  Ανδρέα Παπανδρέου 12 & Αγ. Στρατιώτη 14 (στάση Μπέμπη), ΤΚ 501 00  και διαθέτει πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις,  προσφέροντας ένα διευρυμένο σύνολο παροχών:

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα 8:00π.μ. – 14:30μ.μ.
17:00 μ.μ – 20:00 μ.μ.
Τρίτη 8:00π.μ. – 14:30μ.μ.
17:00 μ.μ – 20:00 μ.μ.
Τετάρτη 8:00π.μ. – 14:30μ.μ.
17:00 μ.μ – 20:00 μ.μ.
Πέμπτη 8:00π.μ. – 14:30μ.μ.
17:00 μ.μ – 20:00 μ.μ.
Παρασκευή 8:00π.μ. – 14:30μ.μ.
17:00 μ.μ – 20:00 μ.μ.
Σάββατο 8:00π.μ. – 15:00μ.μ.
Κυριακή Κλειστά

Κορυφαία ποιότητα στην πραγματική της τιμή

Στην ΦΙΛΗΣGlass δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις τιμές της επισκευής παρμπρίζ ή αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτων.

Έχετε κάλυψη για θραύση κρυστάλλων;

Αν το όχημά σας είναι ασφαλισμένο για θραύση κρυστάλλων, αναλαμβάνουμε εμείς κάθε διαδικασία για το διακανονισμό της ζημιάς με την ασφαλιστική σας εταιρία. Συνεργαζόμαστε με τις ασφαλιστικές εταιρίες και ανάλογα με τις καλύψεις του ασφαλιστηρίου συμβολαίου του οχήματός σας, οι εργασίες της ΦΙΛΗΣGlass® παρέχονται δωρεάν.

Δεν έχετε κάλυψη για θραύση κρυστάλλων;

Διασφαλίζουμε τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. Σε περίπτωση που δεν έχετε κάλυψη για θραύση κρυστάλλων και ψάχνεται για χαμηλές τιμές και προσφορές, η ΦΙΛΗΣGlass® μπορεί να σας βοηθήσει. Έχοντας βαθιά γνώση του αντικειμένου και μακρά εμπειρία, προσφέρει υψηλή ποιότητα εργασιών σε πολύ συμφέρουσα τιμή. Αυτή είναι και η δέσμευσή μας: Ποιότητα που θέλετε, σε τιμή που σας συμφέρει.

blank

This form does not exist

Γιατί ΦΙΛΗΣGlass®:  Ατυχίες συμβαίνουν…. το μόνο που χρειάζεσαι είναι οι φίλοι σου!

Η ΦΙΛΗΣGlass® είναι απόγονος της πρώτης και σημαντικότερης Ελληνικής επιχείρησης με αντικείμενο τα κρύσταλλα αυτοκινήτων και κάθε τύπου οχημάτων. Συνεχίζοντας την καινοτόμο πορείας της και εφαρμόζοντας σύγχρονες τεχνικές σε συνδυασμό με την εμπειρία της, μπορεί και δημιουργεί σήμερα ολοκληρωμένες λύσεις γύρω από τα κρύσταλλα αυτοκινήτων και κάθε τύπου οχημάτων, προσφέροντας επιπλέον υπηρεσίες και προϊόντα πέραν της επισκευής και της αντικατάστασης. Μάθετε περισσότερα

Top