Προορισμός: Πάτρα

Περνάς από τη γέφυρα του Ρίου – Αντιρρίου και καθώς βλέπεις τη γαλάζια θάλασσα από κάτω σου να αγκαλιάζει τους τεράστιους πυλώνες καταλαβαίνεις πώς τα πράγματα θα συνεχίζουν και θα συνεχίζουν ό,τι κι αν γίνει. Γιατί αυτή είναι η νοοτροπία της Πάτρας και των πατρινών, να μη σταματούν να χαίρονται και να απολαμβάνουν τη ζωή.
Διασχίζεις την Αγίου Νικολάου και παγώνεις τον ουρανίσκο σου με ένα κρύο mocaccino, στέκεσαι στην οδό Παντανάσσης και γεμίζεις τα χείλη σου με κατάλευκο αφρό κατάξανθης μπίρας, ανεβαίνεις κι εσύ και οι γωνίες του στόματός σου σχηματίζοντας ένα ανεξίτηλο χαμόγελο στα Ψηλαλώνια, κατεβαίνεις, σαν ψαροπούλι που βουτά στη θάλασσα και απογειώνεται με ένα φρέσκο ψάρι, στην μαρίνα της Πάτρας για φαγητό και μετά συνεχίζεις για ποτό σε αμέτρητα μέρη είτε σου αρέσει ο παραπονιάρικος ήχος του μπουζουκιού, είτε αυτούς ο γδούπος του έντονου beat που κάνει την καρδιά σου να πεταρίζει ή αν θέλεις να δεις πράγματα που δεν έχεις ξαναδεί πηγαίνεις στο αρχαιολογικό μουσείο της Πάτρας με εκείνο τον θόλο από τιτάνιο που ενώνει τη μοντέρνα αντίληψη με τις αξίες της αρχαιότητας ή στον πανέμορφο φάρο στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα που μπορεί απλά και μόνο με τη θέα να φωτίσει τη μέρα σου. Αυτό είναι η Πάτρα, μια πρόταση απόλαυσης χωρίς τελεία, μόνο με μικρές ανάσες για να συνεχίζεις για όσο αντέχεις, ό,τι κι αν γίνει, μια πόλη που διασκεδάζει με τους καρνάβαλους της καθημερινότητας και και το βάρος των σοβαροφανών.Κι εσύ γελάς, όλο γελάς μέσα από τις καινούριες αντηλιακές μεμβράνες σου που κρατάνε τον ήλιο μακριά, αλλά αφήνουν αυτή την απίστευτη λάμψη της Πάτρας να μπει για να φωτιστείς ολόκληρος. Γιατί μέσα από το άψογο παρμπρίζ σου, μπορείς να δεις τον κόσμο όπως τον βλέπουν οι πατρινοί: ασταμάτητο, αέναο και γεμάτο πανέμορφη ενέργεια.

Απολαύστε το ταξίδι στην Πάτρα χωρίς έννοιες και ακόμα και αν σας συμβεί κάποια ζημιά στην διαδρομή σας, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, καθώς θα μας βρείτε Παπανδρέου 61, 26332 Πάτρα.

Παντού υπάρχει ένα κατάστημα ΦΙΛΗΣGlass!

RoadTrip Patra

Μείνετε συντονισμένοι, τα αφιερώματα συνεχίζονται…